Как да инсталирам windows xp от флашка

/ 25.05.2020 / Хвойне

Относно въпроса,за промта! Архивирана тема Темата е твърде стара и е архивирана.

Странно, всичко правя, както е описано…. Би трябвало да ти намери диска. Така че не е лошо да опишеш действията през които трябва да се премина за пълноценна работа. Пробвах с четри ХР-та и 2 флашки. Този сайт използва Akismet за намаляване на спама.

Вход с Twitter. Моля да бъда извинен за шеговитя тон. Беше ми супер полезна. Започвам преинсталиране, може да помогне. Браво за чудесната статия- написана е уникално,супер е,относно бързия ти отговор също нямам думи : VA:F [1.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Windows иска да бъде инсталиран на първият primary дял от диска иначе няма да ти тръгне инсталацията. Как се прави.
  • Беше ми супер полезна.
  • Rating: 0 from 0 votes. Интернет страница.

Hristo каза:. Ако опитате да го направите на друга версия на Windows — няма да можете! Svetlomir каза:. Най-простия начин. Моля, опитайте отново.

По screenshot-а който си пратил съдя че нещо не ти се е копирало правилно на флашката, защото явно въпросният файл липсва.

  • Кирил каза:. Aimersoft Video Converter Ultimate 4 февр.
  • Писах в форума обаче не намерих решение.

This site uses Akismet to reduce spam. Windows 7 или по-стара, или по-нова, как да инсталирам windows xp от флашка. Постни рецепти с печени чушки kak da go napravq be 4ovek VA:F [1. Tva kak da go napravq be 4ovek. Нямаш късмет пич. Тази статия я написах защото веднъж ми се наложи да го правя това нещо и тъй като аз самият се рових известно време докато намеря подходяща документация реших да споделя как точно се прави.

Препоръчан отговор

VN:F [1. Rating: -1 from 1 vote. Програми 0. Приложението се екстрактва от архив и се стартира, като дава изключително добри възможности за направа на бутваща флашка с почти всяка версия на Windows и не само.

Кое по-точно не можеш да направиш? Не знам защо при теб не се получава и за съжаление не мога да ти помогна. Харесване на това: Харесвам Зареждане Разархивирай го в папка и като те пита за път посочи тази папка Успех? Програми Най-добър безплатен инструмент за деинсталиране на програми: IObit Uninstaller 9 15 дек.

Svetlomir каза:. Не ти разпознава дисковия контролер.

Инсталиране на Windows XP от флашка

Предварително-десктоп настройки: изключете компютъра анимации, подробно представяне, в Explorer, прекъсни миниатюри кеширане Да , моя компютър иконите на работния плот и т. Sega kakvo da pravq ;[[. Как да създадете клавишна комбинация за уебсайтове в Google Chrome? Програми Най-добър безплатен инструмент за деинсталиране на програми: IObit Uninstaller 9 15 дек. Трябва да влезете за да коментирате.

Не се занимавам толкова с Windows. Най-простия начин. Като гледам ти не си дал решение, ама ми се напиняш. Проблем с флаш памет. Това отнема известно време, така че бъдете търпеливи. Програми Най-добър безплатен инструмент за деинсталиране на програми: IObit Uninstaller 9 15 дек. Сашо каза:.

Не ти разпознава дисковия контролер. С Windows 7 няма да стане. VA:F [1.

Най-простия начин? Благодаря предварително и дано се намери някои да ми отговори. Назад към темите в този форум.

Други: