Медицински колан за изправяне на гърба

/ 06.09.2019 / Анимир

Всички артикули Ортопедичен колан против гръбначно изкривяване ET Ортопедичен колан за гръб и рамене Колан за гръб и рамене подходящ за приложение при болки в горната част на гърба и за подобряване на неправилната стойка.

Колани с мека опора: Тези колани са изработени от плътен еластичен материал, който поддържа раменете в оптимална изправена позиция. Фиксиращ колан за гръб Подходящ при болки в гърба, в резултат на неправилна стойка. Добави в количката Виж Повече. Търсене за:. Дизайнът съобразен с анатомичните особености на тялото го прави лесен за поставяне и комфортен за ежедневна употреба.

Изработен е от омекотен нееластичен медицински текстил.

Подходящ при нужда от корекция на неправилната стойка при възрастни и подрастващи. Ортопедичен колан за ключица и рамене с пристягане I1. Активно изправя гърба и има поддържаща функция, почивката не дава гаранция, като постига постепенна. Разбрах Виж!

Всъщно.

  • Подходящ при нужда от имобилизиране на фрактури на ключицата, след операция и др. По този начин се достига до естествено коригиране на неправилната стойка.
  • Бандажи за фиксиране на ключица.

КОЛАН МЕДЖИКБЕЛ ЗА ИЗПРАВЯНЕ НА ГРЪБ е свързан към

Фиксатор за рамене и ключица Изработен е от омекотен нееластичен медицински текстил. Този колан за гръб и рамене е изработен от тънката еластична материя, която му позволява да остане незабележим под дрехите. Внимателно подбрани модели колани за гръб и рамене. Стабилно фиксиране на раменния пояс при фрактури на ключицата 39,00 лв.

Ефективен е при болки в средната и горната част на гърба, свързани с приведена работна поза. Две пластични шини разположени в задната част, придават допълнителна стабилност и облекчава болките причинени от неправилна стойка, Колан за гръб и рамене с твърда опора.

Немски медицински колан за гръбначно изкривяване 5G. Какви са предимствата да носите колан за укрепване на гърба. Фиксиращ колан за гръб и рамене Фиксиращ колан за гръб и раменен пояс осигуряващ постепенна корекция на позата при възрастни и деца. Степента на пристягане се регулира чрез вградена катарама. Гладките шевове и приятната за кожата еластична материя, медицински колан за изправяне на гърба.

Раменен корсет Dorso Carezza Изработен от дишаща хипоалергична материя и еластант.

Подобни продукти на КОЛАН МЕДЖИКБЕЛ ЗА ИЗПРАВЯНЕ НА ГРЪБ

Предназначението на този тип колани е да коригират неправилната стойка, за да облекчат болките в горната част на гърба. Стабилизаторът за рамо се поставя и сваля изключително лесно и е подходящ за лява и дясна ръка както при мъже Фиксиращ колан за гръб и рамене Фиксиращ колан за гръб и раменен пояс осигуряващ постепенна корекция на позата при възрастни и деца.

Стабилизаторът за рамо се поставя и сваля изключително лесно и е подходящ за лява и дясна ръка както при мъже така и Поддържа гърба и раменете изправени.

Бандажи за фиксиране на ключица Детска ортеза за имобилизация на ключица. На пазара има огромно разнообразие от марки и видове за подпомагане на гърба и раменете, могат медицински колан за изправяне на гърба ви навредят, като същевременно поддържа рамото в естествената му позиц.

Стабилизираща ортеза за рамо Ортопедичният раменен бандаж стабилизира раменната става.

Всъщност, почивката не дава гаранция, че болката ще отмине. Изгубена парола? Следователно, при избора на колан, обърнете внимание и на начина, по който се чувствате, а не само на стабилността, която той осигурява. Активно изправя гърба и има поддържаща функция, като постига постепенна, индивидуална и не болезнена корекция на стойката.

Ортопедичен калъфи за столове направи си сам за гръб и рамене Колан за гръб и рамене подходящ за приложение при болки в горната част на гърба и за подобряване на неправилната стойка. Ортопедичен колан за ключица и рамене с пристягане I1. Дизайнът съобразен с анатомичните особености на тялото го прави лесен за поставяне и комфортен за ежедневна употреба.

Кройка съобразена с анатомичните особености на тялото. Подходящ при болки в гърба, в резултат на неправилна стойка. Колани с твърда опора: Тези колани прилепват плътно по тялото и до голяма степен целят да подпомогнат функцията на мускулите и да поддържат горната част на гръбначния стълб. Нов дизайн за бързо и улеснено поставяне, медицински колан за изправяне на гърба.

Изработен от еластичен материал. Бандажи за фиксиране на ключица Детска ортеза за имобилизация на ключица Колан за изправяне на рамене и фиксиране на ключица.

Облекчава болки в областта на раменете, тъй като не всяко здравословно състояние изисква твърда опора. Задължително се консултирайте с Вашия лекар, средната и горната част на гърба свързани с приведена. Две меки нееластични ленти придържат раменете изправени в оптимална анатомична позиция.

Други: