Мнения за субару форестър 2.0 турбо

/ 16.09.2019 / Борислав

Сподели на какво си се натъкнал, колата ми изглежда блъскана пък пише "в перфектно състояние". Теми: Публикации: 41, Последна публикация: Малко купон в Кайлъка

Асистента за потегляне на наклон, халогените и бордовия май са в базата, не съм поглеждал. Обикаля месеца докато я купи. Иначе колата е боклук, но като за японска бива. Ретро и уникални машини. Купих я на к продадох я на к. Последна публикация: Ново разчистване на гаража. ESP обаче се монтираше в базовата версия единствено в комбинация с автоматична трансмисия.

Препоръчайте хубав български нож за подарък от santaclash! Производителя казва едно, че загубата на масло доста често е от турбото! За сега фаворити са ми хондата 2! А какво имате предвид, но условията в България са доста различни - най вече замърсеност. Има голяма тема за маслата и там има различни мнения.

Има доста противоречиви мнения за дизеловия боксер. Posted November 16, edited. Ами това ми е въпроса.
  • И за Forester II нивото Trend е по същество правилен избор; екземпляри от по-късни години имат серийно автоматичен климатик, лак металик и отопление на седалките.
  • Благодаря, колеги, бяхте полезни!

Покупка на Субару Форестър 2.0 I ,125 к.с, 2002 г.

Search In. Рутинните сервизни манипулации са по-скъпи, но непредвидените ремонти могат да излязат доста солени. Еми те само боксери монтират, няма друг вариант Последно редактирано от Preslav Peychev ; , Икономика, наука, философия, изкуство, общество и екология Дискусии които са извън тематиката офроуд.

Първоначално публикуван от royce Преглед на мнение.

В нета можете да намерите филмчета за окачването на Forester, което позволява бързо движение в off-road. Здравей колегаако търсите алтернатива на Rav4 или Freelander, с по-голямо багажно пространство от SUV сегмента, освен ако мнения за субару форестър 2.0 турбо е бай бек. Обмислям смяната на сивика с нещо по-просторноБлагодаря ти за адекватния отговор.

Кое бихте предпочели и защо. Подобни публикации Mалките градски джипки: Покупка на Daihatsu Terios Няма коментари ное .

Recommended Posts

Успех и безаварийни км. Който търси , намира! Категория 2 до 50 - км. Като гледам по сайтовете обема на багажника е по-голям от на форестъра,равчета и др конкуренти.

Карам модел 2. Аз също имах Ауди а4 и за половин година се скъсах от ремонти и ходене по сервизи? Колички, работа. Взаимопомощ.

За Forester II в подходящата версия със к. Информацията от този форум може да се ползва свободно при условие, че посочите източника. Добави коментар Отказ Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Багажникът е достатъчно просторен за повечето семейства, а падащите задни седалки помагат, ако трябва да качите нещо извънгабаритно.

  • This forum is for all non bulgarian speakers.
  • Благодаря предварително
  • Грешката е бедна смес, ходих при газаджии, обогатяваха и тн.
  • Както са забелязали и други колеги, около хиляди км.

Запомни ме. Работи добре-тихо и равномерно, но може би това не е "нейното" масло, защото съм мнения за субару форестър 2.0 турбо само Форестер 2,5 турбо. А пък в рекламните брошури на субару четох, че мотора е бокс. Kann jemand hier deutsch. Пътно поведение -трудно ми е да направя пряко срав.

Пацо Обслужването на Форестър. Разход на гориво-не повече от 1 литър разлика.

Форестъра определено ще има по-тежка поддръжка и по-твърда возия. Маслото реших да го сменя на 10 км, въпреки че ме посъветваха да го направя на заради спецификата на двигателя. Ако е читава взимай, частите са мнооого кът, имай го в предвид. Купувачите оценяват както особения му характер, така и неговата надеждност.

Форумът е създаден през г. Информацията от този форум може да се ползва свободно при условие, че посочите източника. И аз така си мислех почти две години.

Други: