Мекица и кафе адрес

/ 23.01.2020 / Стойно

Съдържанието е авторско и e лицензирано с Creative Commons Признание-Некомерсиално-Споделяне на споделеното 2. Това място е страхотно!!

Граф Игнатиев. Мекиците са вкусни, но доста скъпи. Минерална вода мл. Начин на плащане:. Но реално са много малко местата, на които можеш да седнеш за закуска. Постно меню.

Кока-Кола продукти. Доставка 3. Славейков Slaveykov Sq. Фанта кен мл. Съдържа кофеин 9.

Намери заведенията около теб за секунди само с един клик

Но хора и вкусове много :. Локация: ул. Мястото е малко и кокетно, с отворена витрина откъм улицата. Честно казано мекица с прошуто и пъпеш или мекица с червен хайвер звучи доста странно. Може би още малко да поплува в олиото, за да придобие по-хубав златист цвят. Избор на: Nutella, халва с масло, фъстъчено масло и сладко от боровинки и още.

Hemen sahiplen.

Постна пълнозърнеста мекица с органично веган сирене от кашу Delishu. Мекица с Nutella г. Mekitsa and Coffee Мекица и Кафе. Доставка 5. Традиционна мекица с краве сирене г.

Yavor Yankov Ocak 12. Уведоми ме при публикуване на нов коментар!

Secondary menu

To visit. Интересно ми е дали ще разнообразят скоро асортимента на мекиците с други позабравени закуски от миналото. Храна 1.

Комбо кутии. Традиционна мекица с кашкавал г. Доставка 4. Try it. Избор на: Nutella, фъстъчено масло и сладко от боровинки и още.

A bit higher than normal price. Inlove with the eggs dishes and all kind of bread stuff! Yavor Yankov Ocak 12, Мекица от лимец с пудра захар 2.

Традиционна мекица с козе сирене г. На метра в посока попа се продават хрупкави класически мекици на половин цена. İstiklal caddesi gibi. Не бих се върнала. Минерална вода мл. Интериорът е изчистен, без мекица и кафе адрес лукс, Еспресо с мляко 1. Интересно ми е дали ще разнообразят скоро асортимента на мекиците с други позабравени закуски от миналото. Yavor Yankov Ocak 12.

Традиционна мекица със сладко г. Граф Игнатиев. Средна оценка 4. Elina Pulcheva Ekim 27,

Солените са с шунка и крема сирене, луканка и кашкав. Мекица с крема сирене и шунка г. Лате със сироп мл.

Други: