Боядисване на автомобили бургас

/ 20.02.2020 / Шинка

По-важно ми е да се оправи тази, до която е стигнало до черното. За мен приемлива цена е около лв. Другото не си личи много, но ако и то може лесно да се оправи

Posted April 26, Днес успях да направя снимки,макар да беше доста облачно и вместо слънце се отразяват облаците,но може да се добие представа как е полирана:. На тая тежест нямаха кривини една торба време, предвид грижливия собственик, предполагам и сега е така.

Добър е,познаваме се от преди,виждал съм на какво е способен! Сега погледнах темата и бързам да се включа- та аз ходя при един юнак който работи на 5-и километър- казва се Руси. Recommended Posts. Поинтересувах се за качествени материали и от различни мнения останах с добро впечатление за бои и лакове на R-M,като особено ми се иска лака да е за офроад керамичен май се води устойчив на надраскване,като цената му за литър е около лв а на мен ще ми трябват минимум 2л.

Аз моита пък я карах също за леки козметични оправяния при едно момче в Меден Рудник много съм доволен от това какво направи и засега повече от 4 месеца няма нит олющено нищо страшно съм доволен blu ray players for windows 7 смятам лятото боядисване на автомобили бургас я закарам при него за едни неща които искам да направи по голфчето ми.

Толкова ми взема, има даже някаква реклама там на ЛевИнс имаше преди 2години поне! Работя с двама бояджии, че като ида след това при застрахователите ми се покриват разходите и остава и за мен нещо- за дискомфорта да съм без звяра няколко дена.

Дори сега като се замисля сигурна трябваше да купя по-читави втора ръка ама свършено вече. Posted April 30, боядисване на автомобили бургас, и съм довол.

  • Posted April 26, edited. Лично потвърждавам,че от материали не е пестено тоест каквото плащам,това и получавам След завършване на всички процедури по полагане на боята и лака,последните няколко дни бяха за дълбоко полиране,за постигане на ефект "огледало" и премахване на ефекта "портокал",който всички нови лакове постигат чисто новата ми форд фиеста е излязла от завода "портокалова".
  • Избягвайте "евтини" оферти за боядисване, защото това означава че ще се ползват евтини материали. Цвета е уникален.

Posted April 30, Значи вчера си взех автомобила и с една дума колата е все едно нова от магазина. Единия е Тянката и работи в сервиз Фолксваген - М. Рудник на Шилото. Не ми харесват. Ето две снимки със старата и визия от зимата:. Маноле, колата е стана супер.

Телефона му е: Доволен съм и от двамата, и съм доволен. Не можете да пишете в тази тема. Работя с двама бояджии, за това и ги препоръчвам. Clear editor. Другото не си личи много, но ако и то може лесно да се оправи По-евтино и качествено няма кой да боядисване на автомобили бургас го направи. Трябва да укажете лицензакойто ползваме и да позволите и на друг да ползва съдържанието при същите условия.

Join the conversation

Новини Гараж Гараж. Обратно към Бургас. Posted April 19,

Рудник на Шилото. Отиди на страница 1 2 Следваща. Лачена е станала. Колега, мога да го кажа от собствен опит - ползвал съм му услугите няколко пъти. Това е всичко за сега от един щастлив собственик на "ново" Ауди.

Автомобила ми няма ударено,а само ръждички тук таме,най-вече по предния капак и около лайсните на вратите,но на много места лака е изгорял и боята е обелена. За момента автомобила е изцяло разглобен то есть всеки един детайл,който може да се демонтира е свален и обработен. Recommended Posts. Можете да разпространявате съдържанието на този сайт свободно, като задължително посочите линк към Тuning.

Several functions may not work. Колата е страхотна,но джантите не ми харесват. Последно посещение: Съб дек 21, В момента е Съб дек 21. Реших да пусна темата понеже няколко дни обикалям по различни сервизи из града и избора ми остава все така неясен.

Insert image from URL. Страхотна боядисване на автомобили бургас колега. Страница 1 от 2.

Вашият личен автобояджия

Ще ги сложа след няколко часа. Javascript Disabled Detected You currently have javascript disabled. Регион Изток Search In.

Бояджия в Бургас. Дори сега като се замисля сигурна трябваше да купя по-читави втора ръка ама свършено вече. Several functions may not work.

Други: