Crash team racing nitro fueled review

/ 05.03.2020 / Крали

Оферти с цени. Пресъздадена за новото поколение С най-новите технологии за рендиране екипът на Beenox претвори култовия вид и усещане на оригинала от те, като добави маса детайли, по-реалистични цветове и зашеметяващи нови ефекти.

Разбивай се като през та с ретро кожи за Краш, Коко и д-р Нео Кортекс и ретро картове, с които да летиш по пистата.

Още оферти. Планирай маршрут. Spyro Reignited Trilogy. Изображения Видеа. Прелитай покрай съперниците си в идилична зимна страна на чудесата. Тя е изцяло преработена с нови визуализации и вълнуващи моменти. Това е играта, която обичаш, включена на последна скорост.

Начален адрес. Препоръчано за теб. Виждате грешка в описанието или таблицата. Тя е изцяло преработена с нови визуализации и вълнуващи моменти. Планирай маршрут.

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация.

Филтри: Коректен магазин Лично получаване 3. Браузърът който ползвате не поддържа функция за откриване на обекти. Обичаш ли да преоткриваш класики?

Предизвикателства и награди Завърши предизвикателствата на зимния фестивал Nitro Gauge, за да грабнеш награди, включително елегантен ски костюм за Hasty, коледен суитшърт за Polar и много други.

Безплатна доставка.

Всички състезания, оръжия. Препоръчано за теб. Планирай маршрут! Редът на подреждане се определя по горните критерии и опционално приложимата от магазините система за маркиране.

Безплатна доставка. Не забравяй да отключиш Winter Guardian Spyro.

Зимен фестивал

Платформа Playstation 4 Игра тип Симулатор Виждате грешка в описанието или таблицата? Записаният от Вас адрес не беше намерен от браузъра. Предвид това, тук виждате маркирани магазините, където може да пазарувате без риск, защото те са: подбрани измежду наградените с емблема Коректен магазин, според действителни отзиви от реални техни клиенти с добра средна оценка на магазина с добри цени за конкретния продукт спрямо средно изчислената стойност на всички оферти.

Сигнализирайте. Тя е изцяло преработена с нови визуализации и вълнуващи моменти! Платформа Playstation 4 Игра тип Симулатор. Още LESS. Данни на магазина! Shadow of the Colossus Стартова дата: На пазара.

Основни характеристики

Обичаш ли да преоткриваш класики? Нови картове Преминавай през конкуренцията със Snowplower. Оферти с цени. Предизвикателства и награди Завърши предизвикателствата на зимния фестивал Nitro Gauge, за да грабнеш награди, включително елегантен ски костюм за Hasty, коледен суитшърт за Polar и много други.

Платформа Playstation 4 Игра тип Симулатор.

Отвей другите състезатели с Candy Cone или седни в нитро шейна. Информация в магазина. Crash Bandicoot N. Моля, задайте началния адрес. Ексклузивни екстри на PlayStation 4.

Не забравяй да отключиш Winter Guardian Spyro. Нова писта Внеси празнично настроение на новата писта на Gingerbread Joyride. Данни на магазина.

Подобни продукти

Детектор на локация. Състезавай се с приятели, локално или в интернет, и заровете конкуренцията в онлайн ранглистата. Sane Trilogy.

Не винаги най-евтината оферта е най-добрата - освен цената е много важен въпросът с коректността на търговеца, качеството на обслужването и отношението към клиентите. Shadow of the Colossus. Краш се завръща на шофьорската седалка.

Други: