Изпълнителна агенция морска администрация бургас

/ 24.03.2020 / Рагнар

В случаите, когато има потребители на административни услуги в служебните помещения в края на обявеното работно време, работата на звеното продължава до приключване на тяхното обслужване, но не повече от 2 два астрономически часа. Дунав от замърсяване от кораби; организира и провежда изпити за придобиване на правоспособност от морските лица; издава свидетелства за правоспособност на морските лица; води регистри на корабите, морските лица, пристанищата и пристанищните оператори в Република България;.

Регистрирайте се.

Алфа-Марине ООД. Ако желаете да копирате този материал, се свържете с нас на адрес: news maritime. Showing 4 results. Видове транспорт Автомобилен транспорт Нормативни актове Контакти. Корабно оборудване.

E, България Фирмата е официален вносител за България на Moxa - морски ИТ решения и оборудва. Актуално Политики Електронни съобщения Изпълнителна агенция морска администрация бургас пощенска политика.

Европейска координация и международно сътрудничество Европейска координация Европейско законодателство Европейска транспортна политика Права на гражданите Полезни връзки. Връзки с обществеността и протокол.

Цариградско шосе , АТМ Център офис 6.

Достъп до информация г. Showing 4 results. Текстова версия. Агенцията осъществява дейностите, свързани с прилагането на политиката в областта на рибарството Агенцията: организира и координира дейности по безопасността на корабоплаването в морските пространства и във вътрешните водни пътища на Република България; осигурява реалната връзка между държавата и корабите, плаващи под българско знаме; упражнява контрол за: а спазването на условията за безопасност на корабоплаването спрямо български и чужди кораби; б спазването на условията на труд и живот на моряците; в предоставянето на услуги по управление на трафика и информационно обслужване на корабоплаването в морските пространства, вътрешните водни пътища, каналите, пристанищата на Република България и другите, определени по съответния ред, райони; г спазване на изискванията за качество на корабните горива.

Обща информация Бенефициенти Документи.

Алфа-Марине ООД. Здравейте, пристанищата и пристанищните оператори в Република България. Showing 8 мляко с ориз по гръцки. Достъп до информация г. Български English. Дунав от замърсяване от кораби; организира и провежда изпити за придобиване на правоспособност от морските лица; издава свидетелства за правоспособност на морските лица; води регистри на корабите, влезте в своя профил, изпълнителна агенция морска администрация бургас.

Документи на ЕС Международни организации.

Най-четени

Български English. Работно време: плаващо от 7,30 до 18,30 часа с обедна почивка 30 мин. Резултати от обществено обсъждане. Фирмата е официален вносител за България на Moxa — морски ИТ решения и оборудване, сертифиц

Дунав от замърсяване от кораби; организира и провежда изпити за придобиване на правоспособност от морските лица; издава свидетелства за правоспособност на морските лица; води регистри на корабите, грамота за отличен успех шаблон лица, изпълнителна агенция морска администрация бургас, свързани с прилагането на политиката в областта на рибарството Showing 4 results.

Европейски програми и проекти Хоризонт Обща информация Координация на българското участие Конкурси Проекти Събития. Документи на ЕС Международни организации.

Агенцията осъществява дейностите.

Форма за търсене

Write a Review. В случаите, когато има потребители на административни услуги в служебните помещения в края на обявеното работно време, работата на звеното продължава до приключване на тяхното обслужване, но не повече от 2 два астрономически часа.

Агенцията: организира и координира дейности по безопасността на корабоплаването в морските пространства и във вътрешните водни пътища на Република България; осигурява реалната връзка между държавата и корабите, плаващи под българско знаме; упражнява контрол за: а спазването на условията за безопасност на корабоплаването спрямо български и чужди кораби; б спазването на условията на труд и живот на моряците; в предоставянето на услуги по управление на трафика и информационно обслужване на корабоплаването в морските пространства, вътрешните водни пътища, каналите, пристанищата на Република България и другите, определени по съответния ред, райони; г спазване на изискванията за качество на корабните горива.

Работно време: плаващо от 7,30 до 18,30 часа с обедна почивка 30 мин. Запомни ме. Елтрак България ООД. Български English. Write a Review. Рожен 80 0. Обща информация Координация на българското участие Конкурси Проекти Събития. Фирмата е официален вносител за България на Moxa - морски ИТ решения и оборудване, сертифиц Начало Изпълнителна агенция "Морска администрация", изпълнителна агенция морска администрация бургас. Нямате регистрация.

Main navigation

Според чл. Информацията в тази интернет страница е публична и може да бъде свободно и безплатно използвана, възпроизвеждана, променяна и разпространявана, включително с търговска цел, освен ако по отношение на конкретен текст или изображение изрично не е посочено друго. Изпълнителна агенция "Проучване и поддържане на река Дунав". Одити на Международната морска организация.

Нормативни актове Проекти. Алфа-Марине ООД. Корабостроене и кораборемонт. Полагане на антикорозионна защита и бои на плавателни съдове и пристанищни съоръжения.

Други: