Парна баня за лице цена

/ 27.03.2020 / Македонка

Последна цена Всички други глобални условия на Grabo. Напиши коментар 0 коментара.

Офертата Условия Галерия Адрес За фирмата. Изхвърлете в пункт за събиране на електроуреди! Освободете се от напрежението и поканете хармонията и доброто настроение в живота си - с ваучер за предложението на Студио за релакс Даяна SPA! При третиране на лицето с пара винаги дръжте очите си затворени. Бонуси Всеки клиент с ваучер за парна баня получава мл билков чай. Изработка на онлайн магазин от Valival.

Цени от: 16лв 7. При закъснение с повече от 15 минути или неявяване за запазен час, ваучерът се счита за използван. Употребата на уреда повишава ефективността на прилаганите козметични продукти.

С помощта на този уред може да се извършват топло-влажни инхалации. Точен адрес за доставка; 4. Регулиране на парата чрез подвижната пластина За да ускорите процеса на загряване, можете да затворите водосъдържателя парна баня за лице цена уреда посредством завъртане на набраздения пръстен на подвижната пластина фиг?

Отпусни се.

Коментари към БРЕМЕД УРЕД ЗА ПАРНА БАНЯ НА ЛИЦЕТО И ЗА ИНХАЛАЦИЯ BD 7100

Otto Boutique. Всеки клиент може да ползва неограничен брой ваучери. От сайта. Престоят в парната баня трябва да бъде 10 до 20 минути непрекъснато или двукратно по минути, редувано с охлаждане със студен душ.

Пълна мощност на отделяне на пара при уред с пълен резервоар се постига след около 20 минути. Козметичния масаж на лицето е една от най-ефективните процедури за запазване на младостта и свежестта на лицето. След изключване, изчакайте да се охлади за около минути преди отстраняване маската на уреда.

Използване на уреда BD за топло-влажни респираторни инхалации. Седнете с лице към уреда. Студио за релакс Даяна SPA е масажен център за здраве и релакс, където можете да премахнете физическата и психическа умора.

Не насочвайте парата пряко към очите и други чувствителни места. Освободете се от напрежението и поканете хармонията и доброто настроение в живота си - с ваучер за предложението на Студио парна баня за лице цена релакс Даяна SPA? Точен адрес за доставка; 4.

Добави в любими Виж още от:. Използване на маска за инхалиране през носа Монтирайте маската за инхалиране през носа фиг. Употребата на уреда повишава ефективността на прилаганите козметични продукти. При закъснение с повече от 15 минути или неявяване за запазен час, ваучерът се счита за използван.

Добави в любими Виж още от:. Вр: Понеделник - Петък: 00 - ч, винаги дръжте очите си затворени. Грабнати ваучери: 6. Освободете се от напрежението и поканете хармонията и доброто настроение в живота си - с ваучер за предложението на Студио за релакс Даяна SPA. Изхвърлете в пункт за събиране на електроуреди? При третиране на лицето с пара, Събота и Неделя - с парна баня за лице цена.

(Уред за парна баня на лице)

Тази оферта вече е разграбена! Не изхвърляйте този продукт заедно с битовите отпадъци! Водата се затопля и от уреда започва да излиза пара. Не третирайте лицето си с пара повече от 20 минути на ден и повече от пъти седмично.

  • Дръжте уреда далеч от обсега на деца.
  • Използване на уреда BD за парна баня на лицето Включете щепсела в електрическата мрежа.
  • Грабнати ваучери: 6.
  • Този продукт съдържа рециклируеми материали!

Изработка на онлайн магазин от Valival! Сега можете да изключите уреда от електрическата мрежа. След третирането изплакнете лицето си със студена парна баня за лице цена Никога не използвайте уреда повече от 20 минути. Последна цена За ползване на парната баня са ви необходими бански костюм и чехли, както и две хавлии или кърпи хавлиите могат да бъдат предоставени и от студиото.

Условия Валидност на ваучера: от 14 Ноември до 15 Декември г. Седнете с лице към уреда!

ПАНТОФИ ЗА МИКРОВЪЛНОВА WARM HUG FEET – Червен

Изпарител за парна баня на лицето и инхалация BD Не инхалирайте повече от 10 минути на ден и пъти седмично. Вие разглеждате мобилната версия на сайта.

Научете повече Разбрах. Козметичния масаж на лицето е една от най-ефективните процедури за запазване на младостта и свежестта на лицето. Парата отваря порите и ускорява кръвообращението, можете да затворите водосъдържателя на уреда посредством завъртане на набраздения пръстен на подвижната пластина фиг.

Други: