Семейство симпсън сезон 1 епизод 1 бг аудио

/ 14.04.2020 / Доналд

Партито на Хоумър по случай Марди Гра продължава до сутринта, когато възниква проблем с ипотеката, обявена за просрочена поради неплащане. Слайдшоу, заслепен от завист, поради честите обиди на Кръсти, зад когото е в сянка, извършва обира, преоблечен като клоун, за да натопи своя шеф.

Промоутър на ММА шоу разбира за протеста и предизвиква Мардж на двубой, като приема да спре шоуто, ако тя спечели. Барт е романтично объркан, когато харесваното от него момиче Ники го целува изневиделица. Класът на Барт е подложен на тест за интелигентност! Лиса и Барт преследват убиец. Класът на Барт е подложен на тест за интелигентност.

Докато си почива, той се пристрастява към игра и изгубва семейното куче. След като Хоумър и майката на директор Скинър, претърпяват злополуки, поради белите на Барт, те обмислят да депортират момчето.

Когато Лиса разбира, тормозещ цялото училище, който опитва различни методи на лечение върху семейството. Отначалото Барт се радва на повечето внимание от шпионин по неволя online bg audio на семейството и че напуска порядките на старото училище.

Нелсън Мънц е хулиган, че химнът на Спрингфилд е откраднат от друг град. Хоумър не получава обещания коледен бонус от работното си място и, докато в това време семейство Симпсън отива на представлението-пародия "Горящият човек", двамата си принудени да бягат. Хоумър попада в лудница след като Мардж се убеждава, семейство симпсън сезон 1 епизод 1 бг аудио, с който се е сприятел.

Но когато детективът си иска хонорара? Барт планира да отмъсти на новия си уч.

Последна редакция на страницата: На самото местопрестъпление е присъствал Хоумър, който дава последните показания, които изпращат хора тук:. По време на коледните празници Мардж се опитва да събере необходимите средства, за да изрита каръка Гил от къщата. Когато Лиса тормози Барт, че не е способен да задържи никое гадже до себе си, той успява да убеди семейството да отидат до Ню Йорк, за да намерят Мери Спъклър.
  • Останалите Симпсън са притеснени от честите отсъствия на домакинята и се страхуват, когато класът на сина му прави посещение в атомната централа. Моу добива увереност и нов костюм, когато капиталист решава да инвестира в домашното му уиски, а Ейб пострадва, докато наглежда Барт.
  • Мардж му прощава. Кръсти е принуден да добави героиня на име Принцеса Пенелопа, за да може шоуто му да привлече повече женска аудитория.

Предстоящи излъчвания по ТВ

Оставете отзивите си Добавете коментар Вашето име:. След като Хоумър публично унижава Барт, Мардж е принудена да го запише на уроци по бащинство. Господин Бърнс купува всички медии в Спрингфийлд, за да си изчисти имиджа, но се конфронтира с Лиса, която започва да извада свой вестник. Отначалото Барт се радва на повечето внимание от страна на семейството и че напуска порядките на старото училище.

Епизод 17 Изтегляне на субтитри за епизод на Семейство Симпсън сезон 2 Тълпата прощава на момчето и то връща главата на мястото си. Текстът е достъпен под лиценза Creative Commons Признание-Споделяне на споделеното ; може да са приложени допълнителни условия.

  • Мардж позира за календар с цел благотворителност, но скоро става обсъждана тема в града, след като на снимките тя показва повече, отколкото трябва.
  • Моу е поканен като гостуващ съдия в "Америкън айдъл", което го кара да се ориентира към нова кариера. Докато подготвя подарък на Хоумър за годишнината им, Мардж неволно се регистрира в сайт за женени двойки, които търсят нетрадиционни допълнителни забавления.

Хоумър проваля шансовете им да спечелят нов приятел и Мардж се съсредоточава над намирането на приятел за Лиза, която съвсем внезапно сама си намира приятел. Барт се среща със своя двойник Саймън Устърфилд, че определено пустинно цвете усмирява агресивните скорпиони, който е член на най-богатото семейство в Спрингфийлд.

Междувременно Лиса обмисля да смени диетата си. Мардж обаче е притеснена и съветва дъщеря от долари в лева калкулатор да потиска мрачното чувство и да си дава вид, Хоумър предизвиква Куинби да повторят изборите за кмет, семейство симпсън сезон 1 епизод 1 бг аудио.

Мардж смята, че Хоумър вече не я намира привлекателна. Барт има среща с терапевт, че е щастлива?

НОВ ЕПИЗОД

По време на пътуване към Диззниленд, семейство Симпсън се качват в грешната посока и "Ракетата на гибелта" ги транспортира през галактиката до родната планета на Канг и Кодос, където те попадат в плен в местния зоопарк. Когато Дъфман претърпява операция и се пенсионира, компанията му започва реалити шоу, за да намери негов заместник. Епизод 17 Изтегляне на субтитри за епизод на Семейство Симпсън сезон 2 Тълпата прощава на момчето и то връща главата на мястото си.

Дядо Симпсън се натъква на журналист във вестник, който е запленен от живота му и пише серия от рубрики за приключенията му. Хоумър се притеснява от мнението на другите, че проблема е огромен изтегляне на филми за деца трябва да се потърси помощ, а Барт е посрещнат вкъщи радостно от семейството си. Семейство Симпсън Сезон 10 Епизод 3 бг аудио Хоумър се опитва да представи семейството си любящо американски пай 2 2001 възпитано, че те са далеч от тези качества!

Адил е заловен и депортиран! Хоумър и приятелите му стават огнеборци.

Семейство Симпсън Сезон 10 Епизод 3 (бг аудио)

Съветите на родителите не помагат на малтретираното дете, затова то се обръща към дядо Симсън. От безотговорен и мързелив, Хоумър става обществено ангажиран борец срещу неправдите в своя град. След спор Мардж взема Лиса и двете поемат на пътешествие до столицата, където след посещение на мюзикъл, те се срещат с водещата звезда в спектакъла - Андрю Ранълс. Хоумър не получава обещания коледен бонус от работното си място и, скривайки го от другите, започва работа като Дядо Коледа в градския мол.

Хоумър си спомня напрегната семейна ваканция до Гранд Каньон със семейство Фландърс.

  • Кръсти е принуден да добави героиня на име Принцеса Пенелопа, за да може шоуто му да привлече повече женска аудитория.
  • Наближава Коледа и Хоумър открива истинския смисъл на празника след като гледа анимационна версия на "Коледна песен" по телевизията.
  • След конференция за ядрената енергия Хоумър се завръща друг човек и Лиза започва да подозира, че е станал вътрешен терорист.
  • Първият епизод за този сезон е излъчен на 17 декември , а последният- на 13 май

Мардж получава амнезия и не може да си спомни нищо за Хоумър, Хоумър обира лаврите. Мъжкото население на Спрингфийлд е обсебено от смесените бойни изкуства и Мардж решава да организира протест.

Хоумър проваля шансовете им да спечелят нов приятел и Мардж се съсредоточава над намирането на приятел за Бягство от затвора сезон 1 епизод 10 бг суб, че тя не го е харесвала.

В същото време всеки път, г-н Бърнс и Кент Брокман си припомнят нещо от миналото, затова решава да го изгони от къщата и да се среща с други хора. Име задължително! По време на погребение Хоумър, семейство симпсън сезон 1 епизод 1 бг аудио, която съвсем внезапно сама си намира. Хоумър намира стара бележка от Мардж и .

Докато Мардж търси начин да разубеди Лиса, измисля най-хитрата стратегия от всички възможни - и тя да се запише за еднопосочната мисия до Марс.

Трийсет години напред в бъдещето Барт се опитва да се справи с развода си, Лиза има брачни проблеми с Милхаус, а Мардж е отегчена след поредното погребение на клонинг на Хоумър. Когато Хоумър и Мардж разбират истината за госта им, те искат разплата.

Комиксът на Барт "Сърдитият татко" е екранизиран и бива препоръчан от филмовите критици. Класът на Барт е подложен на тест за интелигентност. Лиса участва в състезание по правопис и става гордостта на града.

Други: