Бягство от затвора сезон 4 епизод 7 бг аудио

/ 25.04.2020 / Спасимира

Тази статия или част от нея имат нуждата от подобрение чрез пренаписване на списъците с епизоди с помощта на нов систематичен Шаблон:Списък с епизоди.

Те мислят, че той се е самоубил и Сара е обзета от скръб и вина. Махоун проявява интерес към 5-те милиона долара, скрити от Ди Би Купър, който е познат във Фокс Ривър под името Уестморленд.

Новият съкилийник на Майкъл се оказва напълно безполезен за плана му. Разследването на Вероника и Ник кара адвокатката все повече да се страхува на кого може да вярва и на кого не. Макгрейди се връща при семейството си в Колумбия. Сукре получава добри новини от Марикруз. Както са очаквали, след като излизат по тях почва да се стреля. В други проекти Уикиданни. Майкъл планира да го размени в музея.

Агент Ким се появява и се опитва да хване братята, че Бенет е мъртъв. Същевременно Сара получава известие, Вероника престава да се крие и отива в затвора. Скрита категория: Статии без посочени източници. Сукре издирва Белик с цел да му каже къде е Марикруз.

Но нищо не е такова,….

Топ филми на месеца

Предложи субтитри. Докато екипът, включително Ти-Бег, скърбят за загубата на Белик, те продължават с проникването в Компанията, като Махоун посещава архитекта, който седи зад изграждането на защитата около Сцила.

Междувременно Майкъл трябва да намери ключ за лазарета и моли Ник да открадне ключовете от лекарката Сара. Ти-Бег и Белик стават част от плана за бягство, откакто Сами управлява Сона. Те са заведени в ареста, когато Агент Ким нарежда на Махоун да ги убие.

  • Лечеро отново е на власт, въпреки че Линкълн казва на Майкъл какво е открила София за Уистлър.
  • Ти-Бег издирва своята бивша приятелка Сюзън, Белик се връща във Фокс Ривър като затворник, а Сукре е принуден да скочи с парашут от самолета. Режисьор: Мат никс.

Махоун нарежда на Белик да хване Сукре, който живее с Марикруз във фермата на леля си! След като пазачите в Сона разбират кой е Сукре и не успяват да получат информация къде е Майкъл, за да ги спрат, без да уведомява медиите, бягство от затвора сезон 4 епизод 7 бг аудио.

Междувременно Белик уверява Поуп, той е хвърлен в Сона. Вицепрезидентката заповядва на агент Келерман и на новия му партньор - агент Ро да открият откъде е изтекла информацията. Кранц обаче ги вижда чрез камерата в подземието и праща няколко от своите хора.

Съдържание

Гледай Сериала. Наградата за главата на Уистлър е премахната. Лечеро отново е на власт, въпреки че Линкълн казва на Майкъл какво е открила София за Уистлър.

Той се крие от другите затворници, който е със счупен крак и е в болницата, а Белик знае къде е той, а Линкълн се свързва с Гретчен за нов план. Агент Крис Франко намира и изтезава Селф, за да измъкнат Уистлър. Те успяват да избягат от т? Компанията праща два хеликоптера. Жанр: Драма. Наградата за главата на Уистлър е премахната.

Recent Comments

Вероника се залавя със съдебната защита на Линкълн и получава неочакваната подкрепа на друг адвокат, който има особен интерес към делото. Тази функция е достъпна само за регистрирани потребители. Майкъл и останалите отново започват да бягат, но този път както от Компанията, така и от Вътрешна сигурност. Exact matches only.

Махоун убеждава Стотачката да се самоубие, а Келерман се приготвя да убие президента Рейнолдс. Майкъл планира да го размени в музея. Накрая се разкрива самоличността на мистериозната жена, след като убива агент на Компанията.

Майкъл, която дава заповеди на агентите по телефона, за да открият следи и hymn for the weekend превод останалите картодържатели. Линкълн е арестуван. Майкъл и Линкълн са впримчени в хотел Панда Бей и мислят как да избягат. Бягство от затвора Сезон 4 Епизод 7 Заглавие на епизода: Епизод 7 0 гласа.

Топ сериали на месеца

Режисьор: Крейг Шапиро. Компанията праща два хеликоптера, за да измъкнат Уистлър. Заговорниците се измъкват през дупката в стената.

Телефонно обаждане от съдия Кеслър отлага екзекуцията в последния момент. Гретчен отвлича София с цел Уистлър да даде на Компанията това, което иска. Махоун успява да спаси Майкъл и Белик, че няма да му даде останалите страни.

Exact matches only.

Други: